O nama

Neretva Rafting - O nama

Lokacija

Nalazimo se u Konjicu, ulica Zuko Dzumhur bb, u srcu starog grada odmah pored Stare Ćuprije. Nasa terasa, koja se nalazi nekoliko metara od rijeke Neretve, sa pogledom na Ćupriju, čini nasu lokaciju idealnom za pripremu prije svakog rafting puta. Uzivajte u setnji Starim gradom Konjica, ili u prirodi i pogledu, prije samog polaska.

Zasto mi?

Klub Neretva Rafting je naš obiteljski posao i uvijek se trudimo ici korak vise od drugih. Nas prvi spust smo izveli, sada vec davne 1998 godine. Veliku paznju i znacaj dajemo kako sigurnosti tako i usluzi prema svim nasim gostima. Nasi vodici su prevezli stotine raftera i imaju veliki broj godina zajednickog iskustva u ovome poslu. Nas cilj nije samo vas "spustiti", vec put uciniti istinski nezaboravnim i odlicnim iskustvom.

Najjeftinije cijene

Sa nasom prelijepom lokacijom, koja je ujedno i nas dom, u mogucnosti smo pruziti cijene povoljnije nego drugi. Jedan rafting izlet ce vas kostati samo 30KM po osobi. To je najpovoljnija cijena u Konjicu - GARANTOVANO!

Nasi licencirani skiperi su zaduzeni za sigurnost na raftingu

Veoma bitan dio raftinga je i sigurnosni brifing koji se održava prije početka raftinga. Sigurnosni govor ukljucuje uputstva za ponasanje na camcu, nacin sjedenja, veslanja i postupanje u nepredvidjenim okolnostima. Nasi vodici - licencirani skiperi su momci koji su prvi u nasoj zemlji dobili licence za kanjoning! Izuzetno su vješti, fizicki spremni i lično su otkrili neke od do skoro neistraženih kanjona.

Besplatan parking i Wi-Fi!

U našem Rafting centru imamo besplatan Wi-Fi internet kao i besplatan parking.

Idemo!

Zelja nam je u vama probuditi avanturisticki duh. Nije vam potrebna oprema ili iskustvo. Bez obzira na godine i pol! Sve sto trebate je avanturisticki duh. Mi cemo se pobrinuti za sve ostalo. Rezervisi sad!

Kako nas pronaci?


Nalazimo se u Konjicu, ulica Zuke Dzumhura bb, odmah pokraj Starog mosta.

rafting basta Neretva